Mājas pelmeņi ar medījuma gaļu

€ 7.00 | € 13.00

Latvijas liellopu filejas steiku trio

€ 27.80
(saimniecība „Ošmalas”) tīģergarneles, fuagrā, kamambēra siers ar ķiploku-rozmarīna kartupeļu konfitu,
seleriju uzpūteni un portvīna mērci

Katrs steiks atsevišķi

€ 12.50

Buļļa vaigs cepināts krāsnī

€ 9.50 | € 18.00
ar seleriju-trifeļu biezeni un tomātu džemu

Liellopu gaļas stroganovs

€ 9.90 | € 18.90
ar marinētiem gurķiem, ķiploku-kartupeļu biezeni, parmezānu un baraviku pulveri

“Canard Wellington”

€ 13.85
ar spinātiem, fuagrā un Sicīlijas baklažāniem

Jēra ribas

€ 18.95
ar artišoku perlotto, divu veidu sparģeļiem, grilētu mini-baklažānu koncentrēta gaļas buljona un melno trifeļu mērcē

Pergamentā cepta teļa mēle

€ 9.95
ar dārzeņu sautējumu, sezonas sēnēm un mīksto govs piena sieru “Soira”

Ēdienkartē ēdienu sastāvs var mainīties atkarībā no sezonas!