Uz akmens cepta zandarta fileja

€ 12.50 | € 19.00
ar kartupeļu biezeni, sinepēm un medu, sarkanvīna mērci ar bekonu un šalotes sīpoliem

Jūras asara fileja

€ 14.60
ar kartupeļu fondantu, apceptiem spinātiem un baraviku velutē

Sibīrijas stores fileja

€ 13.80
ar kartupeļu–seleriju biezeni, ceptu rāceni, “Olivier” mērci un foreļu ikriem

Sama fileja

€ 9.50 | € 18.00
ar biezeni no jūras sālī ceptām bietēm un avenēm, ar ābolu sidra mērci

Grilēts astoņkājis ar melno risotto

€ 18.90
(melnas gailenes, melnie fermentētie ķiploki, sēpijas tinte) ar kazas siera mērci un olīvām

Pasta ar jūras veltēm un kaltētu lauku olas dzeltenumu

€ 15.00
(astoņkājis, tīģergarneles, jūras ķemmīte, kalmāri, mīdijas)

Ēdienkartē ēdienu sastāvs var mainīties atkarībā no sezonas!